Select Page

17 de desembre // 20.00 // Sala MAC // 8€

BREAKIN’ CONVENTION PRESENTA “INHERENT” DE WAYWARD THREAD (UK)

Preu unic pels 4 espectacles

L’adquisició de les entrades es realitzarà a través de la pàgina web del Mercat de les Flors (www.mercatflors.cat), al telèfon +34 93 256 26 00 o en taquilla.

Breakin’ Convention és una organització —premiada i aclamada per la crítica— que acull i representa els orígens i l’evolució de la cultura hip hop. Havent treballat amb els artistes més respectats i innovadors del sector, Breakin’ Convention reivindica el posicionament de la dansa urbana en equiparació amb altres formes artístiques més establertes històricament, tasca que realitza per mitjà dels seus festivals internacionals, programes de desenvolupament professional i projectes juvenils i educatius.

Inherent tracta de la necessitat d’involucrar persones que no són negres en moviments com el Black Lives Matter, així com de la incomoditat i dificultats que apareixen a l’hora de fer-se’n càrrec. La peça combina break, dansa contemporània, krump i altres danses hip hop per explorar els límits de la memòria i de la convivència. Què podrien dir tres persones de Hong Kong, les Seychelles i Bulgaria sobre l’opressió negra, si és que poden dir-ne res?

Desenvolupada en el marc de la plataforma ‘Back to the Lab’ de Breakin’ Convention al gener de 2017, la peça es va presentar en el Sadler’s Wells dins de la programació del Breakin’ Convention, al Curve Theatre i en el Birmingham Repertory Theatre, així com en el Serendipity’s Signatures Festival i Talawa First Festivals.

Creació i interpretació: Si Rawlinson, Ryan Naiken, Vladimir Gruev

Fotografia: Owen Ling

Durada: 10 minuts