Select Page

Centre Cívic Casa del Rellotge – Sala Pepita Casanellas: Passeig de la Zona Franca, 185 // Tfno: 932 56 37 30 // Bus des de Plaça Espanya H16, 37 i 109 o des de Can Caralleu, Maria Cristina o Sants V3, ambdues fins la parada “Carrer Foneria”.

 

Activitats emmarcades dins la programació de Camins de Creació. Un espai obert a infants i joves i adults que vulguin compartir, passar-s’ho bé ballant o veient espectacles de danses urbanes.

Edat: a partir del 7 anys

 

De 11.00 a 12.00

Taller familiar de Hip Hop Obert a infants (a partir de 7 anys), joves i adults amb Clara Pons (Brodas Bros).

A les 12.00

 

“Brodas Junior 1.1” de Brodas Junior

Brodas Bros ha impulsat la creació d’una companyia de joves a la qual vol transmetre els seus coneixements sobre dansa i cultura urbana, i sobre la professió artística en general. Han pogut experimentar el que significa construir tot un muntatge escènic i conèixer els passos a seguir i les dificultats a superar.

Coreografos: Berta y Clara Pons y Pol y Lluc Fruitós.
Interpretes: Malcolm Armenteros, Erika Mahler, Carla Campillo, Marta Pérez, Elisabet Peral, Ariadna Martínez, Mariona Bernadí, Helena Ventura, Biel Planella, Arnau García, Cloe Sánchez, Martí Gonzalez, Pau Tudela, Judith Morales y Sofia Rodriguez.

Apoyo: Brodas Bros y Centro Creación Ca L’Estruch

“A to A” de Aina&Arias

Una peça de dansa-teatre sobre la quotidianitat d’una parella. Amb una visió còmica de la rutina del dia a dia, A to A és una divertida muntanya russa amb la qual tothom es pot sentir identificat.

Amb una mica de mim, partnering, Hip-hop, alguns clixés i, sobretot, bon humor, volem convidar-te a casa, amb nosaltres, per riure i ballar al ritme d’Aina&Arias.

Coreografia: Aina Lanas i Arias Fernández

Interpretació: Aina Lanas i Isaac Suárez

Fotografia: Marc Costa

Durada: 15 minuts