Select Page

17 de desembre // 20.00 // Sala MAC // 8€

DÉSOLÉ MAMAN (GARDE ROBE) PRESENTA “FIGHTING SPIRIT” DE LA CIE. PARADOX-SAL

Preu unic pels 4 espectacles

L’adquisició de les entrades es realitzarà a través de la pàgina web del Mercat de les Flors (www.mercatflors.cat), al telèfon +34 93 256 26 00 o en taquilla.

Situada a París, Garde Robe és una estructura de producció i d’acompanyament de creadors emergents d’hip hop.

Desolé Maman és un festival que de manera festiva, artística i reflexiva, visibilitza una nova generació d’artistes i creadors sorgits de la dansa hip hop, representatius de la França multicultural en tota la seva riquesa, que repensen els codis establerts i les directrius estètiques.

A Fighting Spirit, vuit ballarines transcendeixen els seus propis cossos i els seus llenguatges expressius jugant a aconseguir la llibertat de l’estil. En aquest nou espai d’expressió, elles trobaran els moviments per a interpretar el que són: dones en comunió amb el seu cos ii amb la seva força on la qüestió de la femineïtat no es menciona però es personifica.

La companyia Paradox-sal es va crear el 2012 pel coreògraf Ousmane « Babson » Sy. Una agrupació de women’s power formada per ballarines amb diferents trajectòries artístiques i culturals. Babson enriqueix el house dance amb ritmes africans. Les ballarines encarnen pluralitat i multiplicitat de la creació hip hop francesa actual: contemporània, accessible, intergeneracional i bella.

Coreografia: Ousmane Sy

Creació: All 4 House / Paradox-sal

Interpretació: Cynthia lacordelle, Nadiah Idris, Odile Lacides, Stephanie Paruta, Valentina Dragotta, Nadia Gabrieli kalati + 1 ballarina

Col·laboració: Alex Benth, Alex Lima, Fredericks Ngo Kii i Ahmed Said

Il·luminació: Steve Guenin

Producció: Garde Robe

Co-producció: Initiatives d’Artistes en Danses Urbaines (Fondation de France – Parc de la Villette, amb el suport de l’Acsé).

Amb el suport de:  Ville de Lille – MFW.

Fotografia: F. Blaise

Durada: 38 minuts