Select Page

9 de desembre // 20.00 // Sala MAC // Preu: 8€

“Autarcie” de la Cie. par Terre/Anne Nguyen

França

L’adquisició de les entrades es realitzarà a través de la pàgina web del Mercat de les Flors (www.mercatflors.cat), al telèfon +34 93 256 26 00 o en taquilla.

Autarcie és un joc d’estratègia en el que quatre figures guerreres s’entreguen a un ritual desenfrenat, entre dansa frontal i digressions lliures. Fent ús de les tècniques de break, popping o waacking com d’un vocabulari abstracte, cadascuna imposa una personalitat forta sobre l’escenari. S’aventuren dins l’espai a la recerca de territori, d’aliances i de jerarquia. El prosceni de l’escenari és el punt de trobada on s’uneixen per construir, dirigint-se al públic, una dansa guerrera. És el funcionament intern d’aquesta “tribu” agitada, amb els seus jocs de poder i les seves exploracions de possibles punts d’harmonia que es desplega sobre l’escenari al ritme polsant i desenfrenat de percussions orgàniques.

La companyia francesa par Terre es va crear el 2005 per la ballarina de break Anne Nguyen. El pensament científic així com les arts marcials, l’inspiren per concebre universos coreogràfics que depassa l’hip hop i la seva essència. Precisió en el moviment, estructures geomètriques i mecàniques, contrastos d’energies, jocs d’interacció són algunes de les característiques de les seves coreografies que permeten als intèrprets posar de manifest les seves personalitats i estils  deixant lloc a l’atzar, la improvisació i el risc.

Coreografia: Anne Nguyen

Interpretació: Sonia Bel Hadj Brahim, Farrah Elmaskini, Valentine Nagata-Ramos i Konh-Ming Xiong

Música original: Sébastien Lété

Il·luminació: Ydir Acef

Assessorament artístic: AragoRn Boulanger i Jim Krummenacker

Vestuari: Courrèges

Fotografia d’Emmanuelle Derrier

Durada : 50 minuts

www.compagnieparterre.fr