Select Page

16 de desembre // 20.00// Sala MAC // 8€

“Wild Cat” de la Cie. Black Sheep

França

Preu unic pels 4 espectacles

L’adquisició de les entrades es realitzarà a través de la pàgina web del Mercat de les Flors (www.mercatflors.cat), al telèfon +34 93 256 26 00 o en taquilla.

Wild Cat posa de relleu un dels estils fundadors de la dansa hip hop – el bboying – cuya re apropiació tècnica i estètica per l’escena francesa, recorda la manera precisa i delicada del moviment d’un gat.

Aquest estil, que molt ha influenciat a ballarins d’altres països, ha estat amb freqüència nomenat “delicadesa” en especial per ballarins del continent americà mentre segueix deixant la seva empremta dins l’evolució de la dansa.

En continua transformació, Wild Cat proposa un espai d’expressió individual i d’improvisació, on les limitacions espacials i gravitacionals desapareixen per deixar viure la poesia visual d’una dansa vibrant  que rendeix homenatge als ballarins del moment.

La companyia francesa Black sheep es va crear el 2015 pel bboy Saïdo Lehlouh i la bgirl Johanna Faye amb un estil de dansa personal i original.

Coregrafia : Saïdo Lehlouh

Interpretació : Ilyess Benali, Evan Greenaway, Samir el Fatoumi, Timothée Lejolivet, Hugo de

Vathaire

Música : Awir Léon

Il·luminació : Guillaume Giraudo

Creació: Cie Black Sheep

Producció : Garde Robe

Co-producció : Initiatives d’Artistes en Danses Urbaines (Fondation de France – Parc de La Villette

Amb el suport de: Caisse des Dépôts et de l’Acsé), WIP Villette, Flow – Ville de Lille. Cie Dyptik, du Performance – Bordeaux, des Trans’Urbaines, de la Place, centre culturel Hip-hop i de CND Pantin

Difusió : camin aktion

Fotografia: Chew92

Peça premiada al Concours chorégraphique Trajectoires  2017– Festival Trax / cie Dyptik

Durada: 15 minuts