Select Page

Auditori de Sant Martí: Plaça d’Angeleta Ferrer, 2. Barcelona // 932 56 57 60 // Metro L2 – Sant Martí

Tots els espectacles son gratuïts. S’obriran taquilles una hora abans de l’inici de cada programació i es donaran entrades fins a completar aforament.

“Baadjie” de D’Block & Friends

“La jaqueta, les jaquetes, les capes, les meves capes. L’embolcall que em dóna seguretat o m’oprimeix, la relació que estableixo amb l’entorn, a vegades alliberador, a vegades sufocant. El meu propi filtre, la meva òptica, des de la qual enfoco el món. Vesteixo la jaqueta de l’Ego”.

D’Blocks & Friends és una reagrupació de companys i ballarins per la coreògrafa Aina Lanas. Un equip divers de components que investiguen en les danses urbanes, contemporània i altres disciplines.

Coreografia i direcció: Aina Lanas

Interpretació: Mario Jiménez, Cristian Jiménez, Kiko López, Miriam Salvador, Anna Castells, Iria Llena, Olga Moral i Mireia Lorente

Música original: Ry Cuming
Arranjaments: Arias Fernández

Fotografia: David Quintana

Durada: 7 minuts

“Wairua” de Resistance Crew

L’essència de Wairua és mostrar a través del moviment el funcionament i la sensibilitat de les relacions humanes. És un viatge des de l’autoconeixement que crida davant la necessitat de compartir i connectar-nos amb altres éssers vius.

Resistance Crew es va formar el 2001, amb components de diferents grups, amb la idea de fusionar conceptes artístics. Partint del B.boying es van anar especialitzant en altres estils com: NewStyle, Locking, Popping, House Dance o Contemporània.

Coreografia i interpretació: Benjamín Cortés, Jorge Franch i Samuel Orea

Fotografia: Charlotte Bouguet

Durada: 12 minuts

“Resistência” d’Aline Corrêa

Resistência qüestiona el cos com a objecte de resistència a l’aprenentatge i les experiències de la vida. El cos esdevé un lloc ple de cicatrius, el passat es troba a flor de pell, però la seva presència, visible o amagada, permet tenir els ulls oberts al present. “Sense l’impuls, el cos és ben poca cosa” (Ô Pulso de Tita’s).

La brasilera Aline Corrêa s’ha  format a l’escola Membros, ha ballat cinc anys amb la companyia i dos anys amb la cia Hibrida. Actualment, continua la seva carrera professional com a coreògrafa i intèrpret a Europa.

Coreografia i interpretació: Aline Corrêa

Llums: Lionel Henry

Producció: Elclimamola

Promotor cultural: Rotativa Performing Arts

Agraïments: Giovanna Lima, Tishou Aminata Kane/Cie A Part Être i Erwan Lansonneur

Fotografia: ADRETimage

Durada: 20 minuts

Mostra del laboratori “Perception” dirigit per Julien Rossin

Ballarins freestylers de danses urbanes, en diàleg amb la dansa contemporània i el teatre, participen en un laboratori coreogràfic dirigit per Julien Rossin. Una investigació sobre la identitat i els seus condicionants. Un procés de recerca artística que culmina amb una peça creada en 20 dies.

Amb el suport de: Hop Festival,  Centre Cívic Sant Martí i cia. YÛGEN

Il·lustració: Julien Rossin

Durada: 15 minuts

“Subterfugio” de Colectivo Kampai

Una nit d’evasió i de borratxera. Un viatge pels diferents estats d’aquella nit, per les trobades i les situacions que apareixen. Del drama a la ironia, busca reconèixer i representar l’anestèsia que pateix la societat fugint del dolor, de sentir i de la seva responsabilitat de viure.

Kampai és un col·lectiu de 8 ballarins de diferents ciutats d’Espanya que s’uneixen el 2016, a Barcelona, per presentar-se (i guanyar) el concurs The Best On.

Creació i interpretació: Kenya Sauer, Manel Cabeza, Antonio León, David Castejón, Isaac Suárez, Guillem Ripoll, Pau Arnal i Marta Reguera
Vestuari: Colectivo Kampai

Amb el suport de: Soul Dance Center (Sabadell) i Dancescape (Lleida)

Fotografia: David Quintana

Durada: 15 minuts